Ohjaaja Zack Snyder kertoi suoraan, miksi jätti Justice League -elokuvan vuonna 2017: “Minusta ei ollut enää taistelemaan”

26.01.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Joss Whedon korvasi Zack Snyderin Justice League -elokuvan ohjaajana vuonna 2017.

Zack Snyderin oma versio alun perin vuonna 2017 julkaistusta Justice League -elokuvasta julkaistaan maaliskuussa. Tuoreessa haastattelussa (Cinemablendin kautta) Snyder kertoo, miksi alkujaan jätti elokuvan vuonna 2017. Tuolloin Snyderin korvasi ohjaajana Joss Whedon, joka pisti lähes kaiken uusiksi, eikä kovinkaan hyvällä menestyksellä.

Snyderin perhettä kohtasi tuohon aikaan valtaisa tragedia, sillä ohjaajan tytär Autumn teki itsemurhan. Haastattelussa ohjaaja kertoo, ettei hänellä tuossa tilanteessa yksinkertaisesti ollut enää energiaa suuren supersankarielokuvan ohjaamiseen.

“Minulla ei ollut energiaa taistella studion kanssa, taistella elokuvan puolesta. Kirjaimellisesti energiatasoni oli nollassa. Se oli varmasti keskeisin syy. Luulen, että on olemassa toinen maailma, missä pysyin ja yritin. Ja olisin varmasti pystynyt siihen, sillä jokainen elokuvahan on taistelu. Olin tottunut siihen. Mutta siinä vaiheessa minulla ei ollut siihen virtaa. Minussa ei ollut taisteluhenkeä jäljellä. Elämässäni tapahtuneet asiat olivat lyöneet minut maahan, enkä halunnut tai välittänyt enää… Olin sellaisessa tilanteessa”, Snyder kertoo.

Tapauksesta kerrotaan lisää pian julkaistavassa kirjassa Release the Snyder Cut, jonka on kirjoittanut Cinemablendin toimittaja Sean O’Connell. Zack Snyder’s Justice League julkaistaan puolestaan HBO Maxilla maaliskuussa.

Muropaketin uusimmat