Öhö-hö-hö! Uuden sarjan lisäksi luvassa on myös toinen Beavis & Butt-Head -elokuva

26.02.2021 09:40 | Muropaketin toimitus

This is gonna be cool!

Beavis & Butt-Head ilmoittavat Zoomin kautta tekevänsä uutta elokuvaa, joka nähdään Paramount Plus -suoratoistopalvelussa. Kaksikon ensimmäisestä leffasta onkin aikaa, sillä Beavis and Butthead Do America julkaistiin vuonna 1996.

Myös Beavis and Butt-Head -animaatiosarjaa on tulossa lisää, sillä sen luoja Mike Judge teki viime kesänä diilin, joka kattaa kaksi tuotantokautta sekä mahdollisia spinoff-sarjoja ja spesiaaleja.

Judge toimii sarjan käsikirjoittajana ja tuottajana sekä lainaa luonnollisesti ääntään tollokaksikolle. Uudet jaksot on suunnattu sekä vanhoille faneille että uusille katsojille, niiden käsitellessä alkuperäisjaksojen tapaan ajankohtaisia aiheita.

Elokuvasta ei tiedetä vielä sen enempää kuin mitä Beavis ja Butt-Head kertovat, mutta eiköhän leffa ole yksi Judgen sopimukseen kuuluvista projekteista.

Beavis and Butt-Head -sarjaa nähtiin vuosina 1993-1997 MTV:llä seitsemän kauden verran. Vuonna 2011 sankarimme palasivat MTV:lle, mutta sarja ei tuolloin harmi kyllä saanut tarpeeksi katsojia ja sitä tehtiin korkeasta laadusta huolimatta vain yksi kausi.

Muropaketin uusimmat