Ole tänään paikalla, kun After Earthin tähdet Jaden ja Will Smith kohtaavat Googlen ja NASA:n huippunimiä

23.04.2013 13:17 | Muropaketin toimitus

After Earth

M. Night Shyamalanin ohjaama tieteisseikkailu After Earth lukeutuu ensi kesän odotetuimpiin uutuuselokuviin. Tulevaisuuden maapallolle sijoittuvaa seikkailua tähdittävät Jaden ja Will Smith.

Tänään kello 19.00 Suomen aikaa järjestetään YouTubessa ”Google Hangout” eli After Earthin erikoislähetys, jossa Jaden ja Will Smith kohtaavat eri alojen huippunimiä ja keskustelevat heidän kanssaan. Mukana on ainakin Googlen Ray Kurzweil, Elon Musk ja Alexandra Cousteau sekä NASA:n astronautti Sunita Williams.

Oheiseen ikkunaan aukeava keskustelu sivuaa varmasti After Earthia, mutta liikkuu myös tieteen, teknologian, innovaatioiden ja tulevaisuuden parissa.

Suomessa 14. kesäkuuta ensi-iltansa saavan After Earthin synopsis kuuluu seuraavasti:

Nuori Kitai Raige (Jaden Smith) ja hänen legendaarinen isänsä Cypher (Will Smith) joutuvat tekemään pakkolaskun maapallolle, jolta ihmiset ovat paenneet katastrofaalisten tapahtumien vuoksi tuhat vuotta aikaisemmin. Cypher loukkaantuu vakavasti, joten Kitai joutuu lähtemään apua kutsuakseen uhkarohkealle matkalle halki vaarallisten seutujen, joita asuttavat planeettaa nyt hallitsevat oudot eläinlajit sekä hurja avaruusolio, joka on päässyt törmäyksessä vapaaksi. Jos isä ja poika mielivät vielä palata kotiin, heidän on opittava paitsi tekemään yhteistyötä, myös luottamaan toisiinsa.

Lisätietoa illan lähetyksestä on saatavilla Facebookista: Facebook.com/AfterEarth.

Teksti: Tatu Junni