Uusimmat

Olympos on valloitettu -toimintaleffa saa toisen jatko-osan

27.10.2016 14:08 Muropaketin toimitus

Gerard Butler nähdään jälleen pääosassa.

Olympus Has Fallen – ja sen jatko-osa London Has Fallen -toimintapätkät koittivat kovin pyrkiä autenttiseen 1980-luvun actionleffojen fiilikseen, siinä kuitenkaan onnistumatta. Dome.fi:n arviossa ensimmäinen osa tuomittiin järkyttäväksi jenkkipaatokseksi ja jatko-osaa kutsuttiin toimintaelokuvien Donald Trumpiksi.

Patrioottipaatokset tahkoivat taaloja sen verran mukavasti, että kolmas osa nimeltään Angel Has Fallen on tekeillä. Sen pääosassa nähdään jälleen Gerard Butler agentti Mike Banningin roolissa. Angel leffan nimessä viittaa presidentin Air Force One -lentokoneeseen.

Angel Has Fallenin käsikirjoittavat jälleen Creighton Rothenberger ja Katrin Benedikt. Juonesta ei tiedetä vielä muuta kuin agentti Banningin itse olevan tällä kertaa terrori-iskun kohde. Leffan kuvaukset alkavat vuoden 2017 alussa.

Butler toimii myös elokuvan tuottajana yhdessä Mark Gillin, Matt O’Toolen, Alan Siegelin ja John Thompsonin kanssa. Vastaavat tuottajat ovat Avi Lerner, Christine Ota ja Trevor Short. Ohjaaja ei ole vielä tiedossa.

London Has Fallen

Lähde: Deadline

Muropaketin uusimmat