Once Upon a Time in Hollywoodin Blu-rayn versio elokuvasta on 20 minuuttia teattereissa nähtyä pidempi – luvassa todella komea paketti ekstrojen ja krääsän kera

29.10.2019 11:09 | Muropaketin toimitus

Sony Pictures on paljastanut mitä kaikkea Quentin Tarantinon tuoreimman elokuvan Blu-raylta löytyy.

Nyt elokuvia fyysisessä muodossa keräävät Muropaketin toimittajat alkoivat kirjaimellisesti kuolata, sillä Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan Blu-ray-julkaisu on todella komea paketti.

Luvassa on 4K Ultra HD, Blu-ray, Steelbook Blu-ray ja DVD sekä rajoitettu spesiaaliversio, 4K Ultra HD Collector’s Edition, jonka mukana tulee muun muassa 7″ tuumainen vinyylisingle, juliste ja leffan inspiroima Mad Magazine -lehti!

Kaikki eri versiot ilmestyvät Suomessa 27. joulukuuta ja ne voi ennakkotilata esimerkiksi täältä.

Bonusmateriaaleista tärkein on tietysti teatteriversiosta pois leikatut kohtaukset, joita on mukana yhteensä 20 minuutin verran. Emme ole tässä vaiheessa aivan varmoja onko Tarantino leikannut elokuvasta uuden 20 minuuttia pidemmän version vai ovatko kohtaukset Blu-raylla omana bonuskokonaisuutenaan. Päivitämme uutista kunhan asia selviää.

Muita ekstroja ovat muun muassa perinteiset kurkistukset kulissien taa, jotka kertovat esimerkiksi lavastuksesta, puvustuksesta, kuvauksista, leffan autoista ja niin edelleen. Kuvien alta löytyy yksi nettiin jo tiensä löytänyt poistettu kohtaus.

Muropaketin arvostelussa elokuva keräsi kehut ja sai neljä tähteä viidestä:

Once Upon a Time in Hollywood on Quentin Tarantinon neljän tähden rakkauskirje entisajan Hollywoodille

Uutinen päivittyy.