Onko Camp Rock uusi High School Musical?

14.08.2008 10:35 Muropaketin toimitus

Vauhdikas musiikkielokuva Camp Rock on jo saavuttanut huiman suosion USA:ssa ja Kanadassa, jossa sen näki 24,5 miljoonaa yksittäistä katsojaa pelkästään neljän ensimmäisen esityspäivän aikana kesäkuussa. Elokuvassa esiintyy suosittu amerikkalainen bändi Jonas Brothers eli Joe, Kevin ja Nick Jonas. Mukana on myös 15-vuotias laulaja-näyttelijä Demi Lovato.

”Camp Rock on Disney Channelin uusin menestyselokuva High School Musicalin ja High School Musical 2:n jälkeen. Camp Rockissa on vauhdikkaita juonenkäänteitä ja hyvää musiikkia. Uskon, että siitä pitävät sekä lapset että heidän vanhempansa. Elokuvan tarinassa puhutaan hyvän itsetunnon puolesta. Sen tähdet Joe, Kevin ja Nick Jonas sekä Demi Lovato ovat karismaattisia ja valovoimaisia nuoria näyttelijöitä”, Casper Bjørner, Disney Channel Scandinavian toimitusjohtaja hehkuttaa.

Disney Channel Original Movie -elokuva Camp Rock on aito lasten ja koko perheen musiikkielokuva. Elokuvan tarina sijoittuu kuvitteelliselle Camp Rock -musiikkileirille, jossa lahjakkaat nuoret artistit opiskelevat kesän ajan. Elokuva toinen päähenkilö on temperamenttinen nuori supertähti (Joe Jonas), joka on menettänyt intohimonsa musiikkiin. Bändikavereidensa pakottamana hän saapuu Camp Rockin leirille. Leirillä hän tapaa lahjakkaan mutta epävarman nuoren tytön (Demi Lovato), joka unelmoi kuuluisuudesta musiikkimaailmassa. Tarina kertoo siitä kuinka nämä kaksi nuorta oppivat uskomaan unelmiinsa ja löytävät vapauden olla oma itsensä.

EMI Music julkaisee Camp Rock soundtrackin 17. syyskuuta 2008. Walt Disney Studios Home Entertainment julkaisema Camp Rock -DVD on kaupoissa 25. marraskuuta. DVD:ltä löytyy bonuksena mm. sing-along-versio elokuvasta, Camp Rock -karaoke, ja paljon muuta! Lisää tietoa Camp Rock -elokuvasta löytyy sen suomenkielisiltä nettisivuilta, www.disneychannel.fi.