Uusimmat

Onko Daredevilillä ja kumppaneilla vielä toivoa? Netflixin lakkautetuille sarjoille saattaa olla tarjolla uusi julkaisukanava

12.02.2019 18:00 Muropaketin toimitus

Netflixin tuottamille ja nyttemmin lakkauttamille Marvel-sarjoille on tarjottu uutta kotia Hulusta.

Netflix on lakkauttanut yli puolet tuottamistaan Marvel-sarjoista. Luke Cage, Iron Fist ja Daredevil saivat kirveestä viime vuoden puolella ja oletettavaa on, että myös Jessica Jonesin seuraava kausi on sarjan viimeinen. The Punisherin kohtaloa ei puolestaan ole vielä vahvistettu.

Moni näiden hittisarjojen ystävä on odottanut tietoa, siirtyisikö Daredevil kumppaneineen mahdollisesti Disneyn tulevaan Disney+ -palveluun. Siirtymistä pidetään kuitenkin epätodennäköisenä, sillä Disney ja Marvel alkavat tehdä uusia, MCU:n elokuvista tuttuihin hahmoihin keskittyviä tv-sarjoja.

Nyt Netflixin sarjoille on tullut tarjolle pelastaja. Hulu on ilmoittanut olevansa valmis ottamaan Marvelin aikuisempaan makuun suunnatut sarjat siipiensä suojaan, kertoo CBR. Tämä ei tietenkään vielä tarkoita mitään varmaksi, mutta tietojen mukaan Hulun ja Marvelin yhteistyö jatkuu edelleen ainakin Runaways-sarjan myötä.