Onko Harry Potter -elokuvien fanisuosikki mukana Ihmeotukset 3:ssa? Tuore haastattelu heitti vettä huhumyllyyn

07.09.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Ihmeotukset-elokuvissa keskeistä roolia esittävä Dan Fogler kiusoittelee Harry Potter -faneja rakastetun hahmon paluulla.

Ihmeotukset-elokuvat toimivat itsenäisenä kokonaisuutena, mutta niissä on silti nähty Harry Potter -elokuvien maailmasta tuttuja hahmoja Albus Dumbledoresta lähtien. Nähdäänkö heitä lisääkin tulevissa elokuvissa? Jacob Kowalskia esittävän näyttelijä Dan Foglerin mielestä kaikki on mahdollista.

Movie Dweebin haastattelussa Fogler heittää vettä myllyyn rakastetun Harry Potter -hahmon paluusta kuvioihin.

“Meillä on mahdollisuus nähdä Hagrid, mikä olisi mielenkiintoista”, hän kertoo ja jatkaa spekuloimalla, mitä elokuvassa voisi tapahtua.

“Hagridin äiti on siinä, ja hän tulee Liskon luokse ja tarjoaa tälle poikavauvaansa hoidettavaksi. Liskolla ei ole tähän aikaa, joten minä astun kuvioon ja otan jättimäisen lapsen huolekseni. Siinä olisi mielestäni hauska yhteys”, Fogler maalailee.

Aiemmin myös pääosaa esittävä Eddie Redmayne on vihjaillut Ihmeotusten ja Potter-elokuvien mahdollista crossoveria heittämällä keskusteluun ajankääntäjän. “Kuka tahansahan voisi popsahtaa kuvaan vahingossa”, Redmayne on kommentoinut Cinemablendin mukaan.

Seuraavaa Ihmeotukset-elokuvaa voidaan odotella aikaisintaan marraskuussa 2021.

Katso Foglerin haastattelu kokonaisuudessaan tästä: