Uusimmat

Onko Lars von Trier kunnossa? Valtakunta -sarjan kolmatta kautta työstävä ohjaaja vaikuttaa todella huonovointiselta pitkässä videohaastattelussa

31.12.2020 08:55 Muropaketin toimitus

Lars von Trierin tuore haastattelu on todella kiinnostavaa katsottavaa.

Joulun alla kerroimme Lars von Trierin tekevän jatkoa Riget, eli Valtakunta-tv-sarjalleen. Ohjaaja-käsikirjoittaja on nyt antanut kulttisarjaa ja monia muita aiheita käsittelevän pitkän haastattelun Louisiana Channelille.

Kiinnostava juttutuokio on kuvattu Kööpenhaminassa marraskuussa. Moni on kuitenkin huolestunut ohjaajan terveydestä, sillä hän vapisee melkoisesti koko haastiksen ajan. Huoli on kuitenkin turhaa, sillä von Trier on esiintynyt julkisuudessa aiemmin paljon huonommassakin kunnossa, kuten vuonna 2018 The House That Jack Built -leffan tiimoilta antamassaan haastattelussa.

Ahdistuksesta, alkoholismista ja vakavasta masennuksesta kärsivä ohjaaja mainitseekin haastattelussa, että vapina johtuu hänen syömistään vahvoista lääkkeistä.

Valtakunta-kulttisarjan kolmas kausi on viralliselta englanninkieliseltä nimeltään The Kingdom – Exodus ja se on Viaplayn alkuperäistuotanto. Sarja saapuu Elisa Viihde Viaplayhin vuoden 2022 aikana. Aiempien kausien tapaan käsikirjoituksesta vastaa von Trier yhteistyössä Niels Vørselin kanssa. Tuottajana toimivat Louise Vesth, Peter Possne ja Katarina Krave.