“Onnistuu lähes mahdottomassa” – Black Widow saa ensi-iltansa tänään elokuvateattereissa ja Disney+:n Premier Access -osiossa

09.07.2021 11:01 | Muropaketin toimitus

Scarlett Johanssonin esittämä Black Widow saa vihdoin oman elokuvansa.

Scarlett Johanssonin tähdittämä Marvel-seikkailu Black Widow saa ensi-iltansa vihdoin tänään. Elokuva julkaistaan samaan aikaan elokuvateattereissa ja Disney+:n lisämaksullisessa Premier Access -osiossa.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Muropaketin arvostelussa Black Widow sai suhteellisen myönteisen arvion:

“Black Widow’n oma elokuva onnistuu kuitenkin lähes mahdottomassa, eikä ole pelkkä epämääräinen täyte-elokuva mahtavassa MCU:ssa. Elokuva tarjoaa Natasha Romanoffille oman taustatarinan, muttei silti märehdi liikaa menneessä. Lisäksi se nivoutuu koskettavasti ja lähes katkeransuloisesti Endgamen tapahtumiin.”

Lue koko arvostelu: Black Widow onnistuu lähes mahdottomassa, mutta Marvel-leffalla on myös ongelmansa

Muropaketti pääsi myös osallistumaan elokuvan virtuaaliseen lehdistötilaisuuteen, missä mukana olivat Marvel-pomo ja tuottaja Kevin Feige, elokuvan ohjaaja Cate Shortland sekä näyttelijöistä Scarlett Johansson ja uudet kasvot David Harbour, Florence Pugh ja Rachel Weisz.

He kertoivat elokuvan teosta ja teemoista, joista kooste on luettavissa täältä: 10 asiaa, jotka Black Widow’sta on hyvä tietää ennen Marvel-leffan ensi viikon ensi-iltaa (ei sisällä juonipaljastuksia).