Oscar Isaacia kaavaillaan uuden The Addams Family -elokuvan pääosaan

18.12.2017 11:44 | Muropaketin toimitus

Star Wars -näyttelijän on tarkoitus esittää Addams Familyn isää lokakuussa 2019 ensi-iltansa saavassa animaatiossa.

Internet tuntuu kollektiivisesti päättäneen jo vuosia sitten, että jos uusi The Addams Family -elokuva tehdään, niin Gomez Addamsin rooliin on buukattava Oscar Isaac. Nyt Tracking Board kertoo Star Wars -tähden neuvottelevan roolista MGM-studion täyspitkässä Addams Family -animaatioelokuvassa, joka saa ensi-iltansa lokakuussa 2019.

Muita näyttelijöitä ei ole vielä paljastettu, koska studio haluaa ensin kiinnittää näyttelijän Addamsin perheen patriarkan rooliin. Uuden The Addams Family -animaatioelokuvan käsikirjoituksesta vastaa Pamela Pettler (Corpse Bride) ja sen ohjaa Sausage Party -sikailukomediasta tuttu Conrad Vernon.

Isaacilla riittää hommia, sillä Star Wars: The Last Jedin lisäksi hänet nähdään ensi perjantaina 22. joulukuuta ensi-iltansa saavassa George Clooneyn ohjaamassa Suburbicon-leffassa ja 23. helmikuuta valkokankaille saapuvassa Annihilation-scifielokuvassa yhdessä Natalie Portmanin kanssa. Isaac sai juuri kuvattua Life Itself -draaman ja tällä hetkellä hän kuvaa historiallista trilleriä nimeltään Operation Finale.