Oz – Kylmä rinki -tähti avautui Terminator 5 -elokuvasta: ”Roolini on isompi jatko-osissa”

21.05.2014 21:50 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/jksimmonsoz580.png

Oz – Kylmä rinki -sarjasta tuttu J.K. Simmons esittää sivuosaa kesällä 2015 ilmestyvässä Terminator 5 -elokuvassa. Total Film -lehti jututti miestä aiheen tiimoilta Cannesissa.

Kuten arvata saattaa, oli Spider-Man-elokuvien J. Jonah Jamesoninakin tunnetulta näyttelijältä hyvin vaikea saada mitään konkreettista tietoa Terminatorin tiimoilta. Jotain Simmons kuitenkin paljasti.

Arnold Schwarzenegger selitti, miten 66-vuotias voi esittää kyborgia Terminator 5:ssa

”Esittämäni hahmo on pienessä roolissa, mutta hän saa enemmän tilaa jatko-osissa, joita on tietenkin jo suunniteltu”, näyttelijä vihjasi.

Alkujaan J.K. Simmons oli melko skeptinen Alan Taylorin ohjaaman elokuvan suhteen, mutta vakuuttui sitten.

”Kun käsikirjoitus lähetettiin minulle, olin kiinnostunut, mutta vähän epäileväinen koko projektia kohtaan. Sitten luin käsiksen ja sehän oli mahtava – todella fiksu ja hauska. Tietenkin mukana on mukana myös loistavia toimintakohtauksia ja scifi-aineksia, joiden kanssa en juuri ole aikaisemmin työskennellyt.”

Huhu: Terminator 5:n juonikuvio paljastettu – luvassa nannaa kahden ensimmäisen leffan ystäville

J.K. Simmonsin lisäksi työnimellä Terminator: Genesis kulkevan elokuvan avainnäyttelijöitä ovat Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney ja – tietenkin – Arnold Schwarzenegger.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Total Film