Pacific Rim 2:a ei kannata odottaa ihan hetkeen – Godzillan ystävillä on asiat paremmin

19.05.2014 14:10 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2013/pacificrimjaegers92ks.jpg

Guillermo Del Toron ohjaama Pacific Rim keräsi yli 400 miljoonan dollarin lipputulot vuonna 2013. Tämä ei kuitenkaan vielä takaa automaattisesti elokuvalle jatko-osaa.

Pacific Rim 2 on kyllä kehitteillä, mutta vihreää valoa sille ei ole vielä annettu. Kyse on vasta käsikirjoituksen ideoimisesta.

Legendary Picturesin toimitusjohtaja Thomas Tull kertoi I Am Rogue -sivustolle, miten studio suhtautuu Pacific Rim 2:een.

”Olemme hyvin läheisiä Guillermon kanssa. Hän tekee meille juuri nyt Crimson Peakia. Pacific Rim ei ihan yltänyt odotuksiimme, mutta menestyi paremmin kuin moni muu elokuva. Teemme mielellämme Guillermon kanssa jatko-osan, jos keksimme toisen mahtavan tarinan kerrottavaksi. Emme kuitenkaan tee Pacific Rim 2:a vain sen tekemisen takia.”

Eipä siis mitään uutta auringon alla, samaa kun on kuultu aikaisemminkin. Viikonloppuna ensi-iltansa saaneelle Godzillalle sen sijaan on Variety-lehden mukaan jo jatko-osa tekeillä, eli jättihirviöiden ystävien kannattanee keskittyä odottamaan sitä.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: I Am Rogue

Muropaketin uusimmat