Uusimmat

Pahiksen näyttelijä sai lähteä Marvel Studiosin elokuvista – “Olisi ollut kiva jatkaa, minulla oli seitsemästä leffasta jo sopimus”

17.03.2021 19:00 Muropaketin toimitus

Frank Grillo esitti Brock Rumlow’ta kahdessa Captain America -elokuvassa.

Frank Grillon esittämä Brock Rumlow esiteltiin Marvelin elokuvauniversumissa vuonna 2014 elokuvassa Captain America: The Winter Soldier. Hahmo kasvoi pahikseksi nimeltä Crossbones, joka kuitenkin tapettiin elokuvassa Captain America: Civil War.

NME:n haastattelussa Grillo kertoo, että hän olisi halunnut jatkaa roolissa pidempäänkin, mutta kohtalo vei toisaalle.

“Minulla oli niin hauskaa Winter Soldieria tehdessä. Mielestäni se oli erinomainen elokuva. Ei pelkästään hyvä Marvel-elokuva vaan upea elokuva yleensäkin. Tein sopimuksen seitsemästä elokuvasta ja tutustuin Crossbonesin hahmoon syvemmin. Mutta elokuvissa hahmo haluttiin esittää lopulta toisin. Olisin halunnut jatkaa ja olla mukana isomminkin siinä, mitä oli tekeillä, mutta se ei ollut sitten minun matkani”, Grillo kertoo.

Crossbonesin hahmo on Grillon ääninäyttelemänä kuitenkin mukana Marvelin tulevassa animaatiosarjassa What If…? jossa nähdään tuttuja hahmoja uudenlaisissa rooleissa. What If…? julkaistaan Disney Plussassa tämän vuoden aikana.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi