UUSIMMAT

Pahiten flopanneen Star Wars -elokuvan tähti: “Star Wars ei ole enää mikään iso juttu elämässäni”

30.09.2020 09:31 | Muropaketin toimitus

Alden Ehrenreich ei ole enää kiinnostunut Han Solosta.

Alden Ehrenreich promoaa The Independentin haastattelussa Aldous Huxleyn vuonna 1932 julkaistuun Brave New World – Uljas uusi maailma -kirjaan perustuvaa saman nimistä tv-sarjaansa, mutta kertoo mielipiteensä myös flopanneesta Solo: A Star Wars Story -elokuvasta.

Näyttelijä ei ole tyytyväinen elokuvan saamaan julkisuuteen, mutta on päässyt siitä jo ilmeisesti yli.

– Star Wars ei ole enää iso juttu elämässäni. Solo-elokuvasta kirjoitetut jutut eivät vastanneet todellisuutta. Leffa ei ehkä tienannut miljardia taalaa, mutta se menestyi silti ihan hyvin ja ihmiset pitivät siitä. Mutta eihän moinen ole kiinnostavaa, Ehrenreich sanoo.

– Kiinnostavaa on kirjoittaa ”tämä on kaikkien aikojen suurin leffa ja se on täydellinen katastrofi”, hän jatkaa.

Solo ei ehkä ollut aivan täydellinen katastrofi, toisin kuin Suomessa HBO Nordicin ohjelmistoon kuuluva Brave New World -sarja, jolla ei ole oikein mitään tekemistä alkuperäisteoksen kanssa. Muropaketin kolmen jakson perusteella rustatussa arviossa siitä todettiin aivan liian kiltisti muun muassa seuraavaa:

”Kolmen ensimmäisen jaksonkin perusteella voi kuitenkin sanoa, että luvassa on alkuperäisteosta enemmän toimintaa ja vähemmän filosofista pohdintaa. Sarjassa on myös erittäin paljon tuttua, tunnelmia monista muista viime vuosina julkaistuista tarinoista tulevaisuuden utopioiksi suunnitelluista maailmoista – Westworld nousee mieleen ensimmäisenä.”

Arvostelu: Aldous Huxleyn arvostettuun scifiromaaniin pohjautuva HBO Nordicin Brave New World tarjoaa toimintaa filosofisen pohdiskelun sijaan

Muropaketin uusimmat