“Painu v-ttuun, kiitos oikein paljon” – Ohjaaja Ridley Scott haistatteli toimittajalle kesken haastattelun

07.12.2021 09:39 | Muropaketin toimitus

83-vuotiaalla konkariohjaaja Ridley Scottilla ei näköjään ole enää käytöstapoja.

Pari viikkoa sitten 83-vuotias Ridley Scott puhui aivan höpöjä ja kuulosti vain katkeralta vanhalta mieheltä. Hän syytti lokakuussa ensi-iltansa saaneen The Last Duel -elokuvansa heikosta menestyksestä katsojia. Totaalifloppi tienasi vain noin 27 miljoonaa dollaria. Budjetti oli 100 miljoonaa taalaa.

– Luulen että syynä ovat katsojat, jotka eivät pärjää ilman vitun puhelimiaan. Millenniaalit eivät osaa tehdä mitään, jos sitä ei löydy kännykästä. Misinformaatio on antanut sille sukupolvelle aivan vääränlaisen itsevarmuuden, Scott sanoi.

Nyt ohjaaja haluaa ilmeisesti tehdä selväksi myös sen, ettei hänellä ole enää käytöstapoja.

The Last Duel -elokuvan virtuaaliseen pressijunkettiin osallistunut venäläistoimittaja Ilya Glazkov totesi elokuvan olevan Scottin aiempia historiallisia draamoja kuten Kingdom of Heavenia tai Robin Hoodia realistisempi.

Scott keskeytti toimittajan saman tien ja haistatti tälle vitut. Ohjaajan suusta tulevaa tekstiä on turha edes kääntää suomeksi:

– Sir, fuck you. Fuck you. Thank you very much. Fuck you. Go fuck yourself, sir. Go on, sanoo Scott alla olevalla videopätkällä.

Scottin tuorein elokuva House of Gucci keräsi myös ristiriitaiset arviot. Se tuli teattereihin viime perjantaina 3. joulukuuta.

Muropaketin uusimmat