Päivän kevennys: Norjalaismies vaihtoi nimensä Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankoviksi

16.09.2009 20:06 | Muropaketin toimitus

Sarjassamme ”ihmisiä maailmalta”: norjalainen bussikuski Andreas Jankov on vaihtanut nimensä melko erikoiseen muotoon. Norjalaisen VG Nett -sivuston mukaan 30-vuotiaan herran uusi nimi on kooste Jankovin suosikkielokuvien ja -tv-sarjojen sankareista.

”Halusin osoittaa että on mahdollista tulla vakavasti otetuksi ja olla silti juuri sen niminen kuin itse haluaa”, Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov kommentoi uutta nimeään.

Mutta mistä herrasmiehen nimi sitten koostuu? ”Julius” on Kristiansand Zoo -eläintarhan suosittu simpanssi (öö… mitä?), ”Arn” ruotsalainen ritari samannimisestä elokuvasta, ”Elessar” ja ”Gimli” ovat tuttuja Taru Sormusten Herrasta -kirjasta ja -elokuvista, ”MacGyver”, ”Highlander” ja ”Chewbacka” puolestaan… No, tiedätte kyllä.

Aiheesta lisää VG Nett -sivustolla.

Luonnollisesti Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankovilla on jo faniryhmä Facebookissa. Ei siis muuta kuin liittymään:

Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov

Muropaketin uusimmat