Päivän tv-leffavinkki: ÄLÄ avaa AVA-kanavaa kello 21.00 – luvassa yksi 2000-luvun surkeimmista elokuvista

07.11.2013 07:45 | Muropaketin toimitus

Sinkkuelämää 2

Sinkkuelämää-sarja oli parhaimmillaan ihan hauskaa viihdettä sukupuolesta riippumatta. Sarjan elokuvakierrätys oli turha, mutta siedettävä. Sinkkuelämää 2 -elokuva puolestaan on ihan karmeaa roskaa.

Sex and the City – Sinkkuelämää 2 -elokuvassa newyorkilaisnelikosta kolme on tukevasti naimisissa. Seksikolumnisti Carrie rakastaa aviomiestään Kihoa, uratykki Mirandalla on uskollinen Steve ja Charlotte painii kahden pienen tytön aiheuttamassa äitistressissä. Samanthan tehtäväksi jää haluta seksiä jokaisen kaksilahkeisen kanssa, kun ystävykset suuntaavat riemulomalle Abu Dhabiin.

Ja sitten: Argh!

Michael Patrick Kingin vuonna 2010 ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään tutut nimet: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler ja John Corbett. Elokuva alkaa AVA:lla kello 21.00.

Turha sitten odottaa, että kyseessä on kevyt ”puolentoista tunnin romanttinen höpsöily”; Sinkkuelämää 2 kestää 149 minuuttia, eli käytännössä noin 2,5 tuntia.

2,5 tuntia.

Internet Movie Databasessa Sinkkuelämää 2 on saanut arvosanaksi 3,9/10. Rotten Tomatoesissa arvosteluiden keskiarvo on vielä huonompi: 3,6/10. Vuoden huonoimmat elokuvat palkitsevassa Razzie-gaalassa Sinkkuelämää 2 keräsi peräti kolme pystiä: surkein jatko-osa, surkein kokoonpano ja surkein näyttelijä (Sarah Jessica Parker).