Palaako Jared Leto enää Jokerin rooliin? Nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että Suicide Squad jäi hahmon ainoaksi esiintymiseksi

14.02.2019 14:33 | Muropaketin toimitus

Jokeri

Uutisten mukaan DC on perunut Jared Leton oman Jokeri-elokuvan sekä Harley Quinnin ja Jokerin yhteiselokuvan.

DC liikkuu nyt nopeasti eteenpäin useiden elokuvaprojektien kanssa. Tällä hetkellä työn alla olevia DC-elokuvia ovat ainakin Matt Reevesin ohjaama The Batman, Patty Jenkinsin Wonder Woman -jatko-osa ja Cathy Yanin ohjaama Birds of Prey.

Myös Suicide Squadin jatko-osa on suunnitteilla, mutta ensimmäisestä Suicide Squadista tutun rakkauskaksikon, Harley Quinnin ja Jokerin, yhteinen elokuva näyttää nyt jääneen pois suunnitelmista, kertoo Comicbook. Samoin näköpiiristä on pudonnut Jared Leton esittämän Jokerin oma elokuva (Joaquin Phoenixin Jokeri puolestaan on tulossa).

Leton tai Harley Quinnia esittävän Margot Robbien paluuta Suicide Squad 2:een ei myöskään ole vahvistettu, joten voi käydä niinkin, että Leton vahvasti mielipiteitä jakanut esiintyminen Suicide Squadin Jokerina jää näyttelijän ainoaksi.

Jokerin roolin sijaan Leto on kiinnitetty Marvelin puolelle esittämään tohtori Morbiusta Daniel Espinosan ohjaamassa vampyyrielokuvassa Morbius. Tämän Spider-man-universumiin sijoittuvan elokuvan on määrä saada ensi-iltansa kesällä 2020.