Uusimmat

Paljasta pintaa ja veristä väkivaltaa tarjoavan Nurse 3D:n voi pian katsoa niin kotona kuin leffateattereissakin

05.06.2014 14:40 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/nurse3d.png

Night Visions -festivaaleilla keväällä nähty Nurse 3D julkaistaan pian DVD:llä ja Blu-ray:lla. Elokuvan voi kuitenkin nähdä myös valkokankaalla vielä kerran.

Suomalaissukuinen Douglas Aarniokoski on käsikirjoittanut ja ohjannut ”rehellisen eksploitaatioelokuvan, josta ei puutu paljasta pintaa, hotteja hoitsuja, ruiskuja ja roiskeita”.

Päivisin Abby Russell (Paz de la Huerta) on sisar hento valkoinen, jonka käsiin kukaan ei epäröisi uskoa elämäänsä. Mutta yön laskeutuessa tarkasti tärkätyn hilkan alta kuoriutuu tyystin toisenlainen hoitaja… Viehätysvoimaansa hyväksi käyttäen Abby houkuttelee petollisia miehiä paljastamaan todellisen nahkansa – ennen kuin auttaa nämä brutaaliin kuolemaansa. Nuoremman sairaanhoitajattaren päästessä Abbyn yöllisten puuhien jäljille, on Abbyn otettava kovat keinot käyttöön. Mutta saako Abby harhautettua hoitajatarta riittävän pitkään saadakseen pettureista pahimman tilille teoistaan…

18. kesäkuuta julkaistavasta Nurse 3D:sta järjestetään erikoisnäytökset 13. ja 14. kesäkuuta. Lisätietoja Finnkinon sivuilla.