Paluu tulevaisuuteen -elokuvaa ei pitänyt koskaan tehdä uusiksi, mutta: “Jotain keskusteluita on käyty”, paljasti Spider-Man-tähti

03.03.2020 18:00 Muropaketin toimitus

Tom Hollandin mielestä alkuperäinen Paluu tulevaisuuteen on kuitenkin täydellinen elokuva.

Spider-Man-tähti Tom Holland ja Robert Downey Jr. nähtiin jokin aika sitten Back to the Futuresta tehdyssä deepfake-videossa. BBC:n tuoreessa haastattelussa (missä Holland myös kertoo suhteestaan Harry Potteriin) Holland paljastaa, että on käynyt joskus keskusteluja Martyn roolin tekemisestä myös oikeasti.

“Valehtelisin, jos väittäisin, ettei mitään keskusteluja olisi koskaan ollut jonkinlaisen remaken tekemisestä. Mutta se elokuva on täydellinen – yksi kaikista täydellisimmistä elokuvista – sellainen, mitä ei koskaan voisi tehdä paremmin. Mutta kuten sanottua, jos Robert [Downey Jr.] ja minä voisimme kuvata sen yhden, nyt tehdyn kohtauksen huviksemme – hän [Downey Jr.] voisi maksaa sen, koska hänellä on läjäpäin rahaa – tekisin sen palkkiotani vastaan ja voisimme kuvata sen kohtauksen uudestaan. Tuntuu että olemme sen velkaa deepfakelle, koska he tekivät siinä niin hyvää työtä… Minun pitää varmaan puhua asiasta Robertille”, Holland selittää.

Jokainenhan on vapaa puhumaan Paluu tulevaisuuteen -elokuvien teosta. Ohjaaja Robert Zemeckis on kuitenkin sitä mieltä, että remake tapahtuu “vain hänen kuolleen ruumiinsa yli”. Zemeckis ja käsikirjoittaja Bob Gale nimittäin omistavat oikeudet alkuperäiseen trilogiaan ja sopimuksiin on ujutettu pykälä, ettei Universal voi tehdä uutta Paluu tulevaisuuteen -elokuvaa niin pitkään kuin Zemeckis tai Gale on elossa.

Katso Hollandin koko haastattelu tästä videosta:

Muropaketin uusimmat