Uusimmat

Paras Fast & Furious -elokuva ei ole saamassa jatko-osaa vielä pitkään aikaan

02.03.2021 09:47 Muropaketin toimitus

Fast & Furious: Hobbs & Shaw 2 -leffan ensi-illasta ei ole vielä mitään tietoa.

David Leitchin ohjaama, vuonna 2018 ilmestynyt Fast & Furious: Hobbs & Shaw on helposti toimintaleffasarjan paras tekele. Se tienasi noin 800 miljoonaa dollaria, joten jatko-osa on itsestäänselvyys. Kakkososaa ei harmi kyllä nähdä vielä pitkään aikaan.

Kelly McCormick promoaa Colliderin haastattelussa Bob Odenkirkin Nobody-elokuvaa, mutta kertoo myös Hobbs & Shaw -jatkosta. McCormick toimi ensimmäisessä osassa tuottajana. Hänen mukaansa kakkososa tehdään, kunhan maailman kiireisin toimintastara vaan ehtii.

– Onko ketään kiireisempää kuin Dwayne Johnson? Me vain odotamme, että hän ehtisi mukaan. Kaikilla muillakin on tahoillaan todella paljon tekemistä, McCormick sanoo.

Johnson aloittaa seuraavaksi Black Adam -elokuvan kuvaukset. Jos Hobbs and Shaw -jatko-osa tehtäisiin heti sen jälkeen, niin se saapuisi teattereihin aikaisintaan parin vuoden päästä. McCormickin mukaan sen käsikirjoituskaan ei ole vielä valmis.

Fast & Furious 9 -elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa vihdoinkin 26. toukokuuta.

Muropaketin arvostelussa Hobbs & Shaw sai kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Dwayne Johnsonin Luke Hobbs ja Jason Stathamin Deckard Shaw ovat Fast & Furious -elokuvien parhaimmat ja karismaattisimmat hahmot, joten heidän oma spinoff-elokuvansa oli odotettavissa. Hieman yllättävää on se, että Fast & Furious: Hobbs & Shaw on parempi kuin yksikään aiemmista kaahailuelokuvista.”

Arvostelu: Fast & Furious: Hobbs & Shaw on leffasarjan paras toimintamäiske