Parkinsonin tauti, syöpäkasvain, murtunut käsi… Paluu tulevaisuuteen -tähti Michael J. Foxilla on riittänyt vastoinkäymisiä

05.11.2020 08:22 Muropaketin toimitus

Michael J. Fox kertoo uudessa elämäkertakirjassaan kamppailustaan sairauksien kanssa.

Parkinsonin tautia sairastava Michael J. Fox kertoo People-lehdessä nauttivansa elämästään kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Hän promoaa haastattelussa No Time Like the Future -kirjaansa, joka ilmestyy 17. marraskuuta. Elämäkerrassa näyttelijä kertoo kamppailuistaan eri sairauksien kanssa, mutta positiivisella asenteella, kuten aina.

Peoplen jutussa hän antaa esimakua kirjan sisällöstä, ja kertoo esimerkiksi selästään vuonna 2018 leikatusta valtavasta kasvaimesta, jonka takia hän melkein halvaantui.

Hieman yllättäen näyttelijä kertoo kauheimman kokemuksensa olleen kuitenkin kaatumisen, jonka johdosta hän mursi kätensä.

– Kaaduin keittiössäni ja mursin käteni. Nojasin seinään ja odotin ambulanssia. Minusta tuntui silloin, että tästä huonommaksi asiat eivät voi enää mennä, Fox sanoo.

– Parkinsonin tauti, selässäni ollut kivulias kasvain ja kaatuminen. Ne ovat ihan pikkujuttuja muiden ihmisten kärsimyksiin verrattuna. Ihmiset eivät halua uskoa minua kun kerron rakastavani elämää, näyttelijä jatkaa.

Foxilla diagnosoitiin Parkinsonin tauti vuonna 1991, ja vuonna 2000 hän perusti The Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research -säätiön, jonka kautta Parkinsonin taudin tutkimusta on rahoitettu sadoilla miljoonilla dollareilla.

No Time Like the Future -kirjan voi tilata esimerkiksi täältä. Peoplen haastattelu löytyy puolestaan kokonaisuudessaan videomuodossa lehden sivuilta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Finished copies of my book No Time Like the Future have arrived. So excited for you all to read it. Link in bio. Coming 11.17.20 #notimelikethefuture

Henkilön Michael J Fox (@realmikejfox) jakama julkaisu