Patrick Stewartin paluuta Star Trekiin saadaan odottaa vuoden 2019 loppuun

07.12.2018 10:46 | Muropaketin toimitus

Kapteeni Jean-Luc Picardin sarja on hänen tarinaansa jatkava oma kokonaisuutensa.   

Kuten elokuussa paljastui, niin Sir Patrick Stewart palaa kapteeni Jean-Luc Picardin rooliin uudessa tv-sarjassa. Vielä vailla virallista nimeä oleva sarja ei ole Star Trek: The Next Generationin jatko-osa tai reboot, vaan Picardin tarinaa jatkava oma kokonaisuutensa.

Nyt CBS Corporationin David Nevins kertoo Wrapin jutussa Stewartin oman sarjan ensi-illan olevan luvassa vasta ensi vuoden loppupuolella. Se on aivan ymmärrettävää, sillä Star Trek: Discoveryn kakkoskausi alkaa Yhdysvalloissa 17. tammikuuta ja Suomessa heti tuoreeltaan Netflixissä 18. tammikuuta. Jenkeissä molemmat sarjat pyörivät CBS All Access -suoratoistopalvelussa ja lähes kaikkialla muualla maailmassa niitä esittää Netflix.

Star Trek: Discoveryn luoja ja vastaava tuottaja Alex Kurtzman toimii myös Picardin oman sarjan pääpäsmärinä. Hän toimii vastaavana tuottajana yhdessä myös Discoverysta tutun James Duffin, Akiva Goldsmanin, Michael Chabonin ja Star Trek: Voyageria ja Discoverya käsikirjoittaneen Kirsten Beyerin kanssa.

Muropaketin uusimmat