UUSIMMAT

Pennywise-pelle aiheutti näyttelijä James McAvoylle painajaisia ennen kuin IT: Chapter 2:n kuvaukset olivat edes alkaneet

20.08.2019 07:55 | Muropaketin toimitus

IT Chapter Two -kauhuelokuvan ensi-iltaan on enää reilut pari viikkoa.

Stephen Kingin järkäleromaaniin perustuvan Se-kauhuelokuvan kakkososan tekijät ovat lupailleet jatkon olevan ensimmäistä elokuvaa pelottavamman. Aikuista Billiä leffassa esittävä James McAvoy kertoo Entertainment Weeklyn haastattelussa nähneensä painajaisia luettaan Kingin kirjan.

McAvoy luki Kingin teoksen ensimmäisen kerran 15-vuotiaana, jolloin sillä ei ollut häneen sen kummempaa vaikutusta. Billin rooliin valmistautuessa tilanne oli toinen.

– Kun luin Se-kirjan nyt aikuisena valmistautuessani rooliin aloin nähdä painajaisia Pennywise-pellestä, toisin kuin lapsena, McAvoy kertoo.

Andy Muschiettin ohjaama Se: Toinen luku nähdään jo reilun parin viikon kuluttua. Sen ensi-ilta on 6. syyskuuta.

McAvoyn lisäksi leffassa esiintyvät muun muassa Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone ja Andy Bean.

Mukana ovat myös ensimmäisen elokuvan lapsinäyttelijät Jaeden Lieberher, Wyatt Oleff, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs ja Jack Dylan Grazer. Pennywisen-painajaispelleä näyttelee jälleen Bill Skarsgård.

Muropaketin uusimmat