UUSIMMAT

Peter Franzénin ja Jasper Pääkkösen Vikings-sarja poistetaan HBO Nordicista väliaikaisesti – tänään ehdit vielä katsoa jaksosi loppuun

28.05.2018 13:23 | Muropaketin toimitus

Vikings palaa HBO Nordicin ohjelmistoon myöhemmin tänä vuonna viidennen kauden jälkipuoliskon jaksojen myötä.

HBO Nordicilla nähtävillä oleva, History Channelin tuottama tv-sarja Vikings poistuu huomenna (29.5.) väliaikaisesti HBO Nordicin ohjelmistosta. Syyt ovat esitysoikeudelliset, sillä sarja ei ole HBO:n omaa tuotantoa.

Vikingsilla on rajoitetut näyttöoikeudet eli sarjan kaikki kaudet ovat katsottavissa silloin, kun uusia jaksoja tulee ulos. HBO Nordicin tiedotuksen mukaan on todennäköistä, että myös Suomessa seurattaisiin heinäkuussa alkavien uusien jaksojen Yhdysvaltain ensiesitysten aikataulua.

Vikingsista on parhaillaan käynnissä viides tuotantokausi, joka on ensimmäisen puolikkaan kymmenen jakson jälkeen muutaman kuukauden tauolla. Samalla tavalla jaksotettiin myös edellinen tuotantokausi, joka erosi aiemmista kolmesta kaudesta olemalla kaikkiaan 20 jakson mittainen (kaudet 1-3 ovat vain kymmenen jakson mittaisia).

Viidennellä tuotantokaudella Vikings on keskittynyt Ragnar Lothbrokin poikiin. Mukana ovat myös edelleen olleet suomalaisvahvistukset Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen.

Muropaketin uusimmat