Uusimmat

Peter Jackson kertoi, mitä Bad Tastelle ja Braindeadille kuuluu – “The Beatles kiilasi edelle, mutta parannellut versiot ovat yhä tulossa”

24.11.2021 19:30 Muropaketin toimitus

Peter Jacksonin esikoisohjaus Bad Taste julkaistiin vuonna 1987. Sitä ei ole vielä koskaan julkaistu kotiteattereihin teräväpiirtona.

Peter Jacksonin elokuvauran alkupuolella julkaistiin kulttiklassikoiksi muodostuneita kauhukomedioita kuten vuonna 1987 julkaistu esikoisohjaus Bad Taste, sitä pari vuotta myöhemmin seurannut Meet the Feebles sekä vuoden 1992 Braindead. Tämä kolmikko on julkaistu aikoinaan VHS:llä ja dvd:llä, mutta blu-ray- tai 4K-julkaisu puuttuu edelleen.

Jackson lupasi muutama vuosi restauroidut versiot tarjolle myös noista elokuvista, mutta toistaiseksi sillä rintamalla on ollut hiljaista ohjaajan keskityttyä dokumenttien tekoon – joista uusimpana tällä viikolla Disney+:ssa julkaistava, kolmiosainen The Beatles -dokumentti.

Bad Tasten, Meet the Feeblesin ja Braindeadin uusi julkaisu on kuitenkin edelleen agendalla, vahvistaa Jackson (Comic Bookin kautta):

“Olemme olleet jumissa Beatles-elokuvan kanssa, mutta yritämme kyllä edelleen julkaista myös nuo vanhemmat elokuvat. Remasteroimme me 4K:ksi ja se näyttää komealta. Mutta olemme tehneet sitä tämän Beatles-jutun välissä ja nyt ne ovat olleet hetken aikaa hyllyllä. Mutta toivottavasti vuoden tai parin sisällä saamme ne ulos remasteroituna.”

LUE MYÖS: Haastattelu | Peter Jackson teki lähes kahdeksan tunnin The Beatles -dokumentin ja yllättyi sitten yhtyeen jäsenten reaktiosta