Peter Jacksonin Hobitti tappoi Elfquest-elokuvan

23.01.2012 13:19 | Muropaketin toimitus

Wendy ja Richard Pinin luomasta Elfquest-sarjakuvasta on kaavailtu filmatisointia 1990-luvun puolivälistä lähtien. Nyt Warner Bros. Pictures on kuitenkin laittanut projektin pysyvästi jäihin.

Elfquestia julkaisevan Warp Graphicsin palveluksessa työskentelevä Wendy Masque on paljastanut sarjakuvan Facebook-sivulla, ettei Warner Bros. Pictures halua toteuttaa Elfquest-elokuvaa. Syy on yksinkertainen: studio ei halua alkaa kilpailemaan Peter Jacksonin Hobitti-elokuvien kanssa.

Masquen mukaan Elfquest-elokuvan eteen on nyt tehty kaikki mahdollinen. Wendy ja Richard Pini eivät siis aio enää paiskia töitä filmatisoinnin eteen tulevaisuudessa.

Pinien koko Elfquest-tuotannon voi lukea ilmaiseksi osoitteessa www.elfquest.com.

Lähde: Facebook

Keskustelu

Harmi, Elfquest olisi ollut moniin tavoin parempi kuin Hobitti.

@3 Varmaan kuvaavampi termi olisi ”toistaiseksi” tai ”määrittelemättömäksi ajaksi” tms. Eihän sitä tiedä jos 5-10 vuoden päästä innostuvat kaivamaan sen naftaliinista.

Jännä etteivät tahdo koittaa ratsastaa Hobitin maineella, noh ihan hyvä.

Mitä tarkoittaa ”pysyvästi jäihin”? Siis onko se peruttu, vai onko se vain jäissä toistaiseksi, mistä voidaan sitten aikanaan taas sulattaa?

Empäs muistanut tälläistäkään enään. Vuonna papu tuli pelattua tästä tehtyä roolipeliä ja tietysti piti lukea sarjakuva pohjustukseksi. Tuo eka kirja tuli aikoinaan ostettua. Mahtaiskohan löytyä vielä jostain.

Muropaketin uusimmat