Peter “Tyrion” Dinklage selitti mitä Tyrionin mielessä liikkui Game of Thronesin uusimman kauden lopussa

10.09.2018 14:49 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesissa Tyrion Lannisteria esittävä Peter Dinklage on antanut lisätietoa sarjan ystäviä askarruttaneeseen kohtaukseen viimeisimmän kauden lopussa.

Sisältää ymmärrettävästi spoilereita!

Game of Thronesin seitsemännen kauden lopussa nähtiin vihdoin kohtaus, mitä monet sarjan ystävät olivat odottaneet jo pitkään tapahtuvaksi. Jon Snow ja Daenerys Targaryen pääsivät siinä vihdoin viettämään laatuaikaa kahdestaan. Katsojille tehtiin selväksi, että myös Tyrion Lannister tiesi tapahtumasta, mutta hänen reaktionsa jätettiin avoimeksi.

Nyt Tyrionia esittävä Peter Dinklage on selittänyt Entertainment Weeklylle hahmonsa tuntemuksia. Ja kun Game of Thronesista on puhe, mikään ei ole aivan yksinkertaista.

“Se on monimutkaista… Usein Tyrionin kanssa asiat ovat sekä ammatillisia että henkilökohtaisia. Tietenkin hänellä on tunteita Daenerystä kohtaan. Hän rakastaa tätä – tai luulee rakastavansa. Daenerys on kunnioitusta herättävä. Tyrion kyseenalaistaa tunteensa, koska hänellä ei ole kovin hyviä kokemuksia rakastumisesta. Siinä on myös mustasukkaisuutta sekoitettuna”, Dinklage kertoo.

“Ja hän rakastaa myös Jon Snowta. He ovat kaksi ihmistä, joiden kanssa Tyrionilla on eniten yhteistä, tietyllä tapaa – he ovat kaikki perheessään ulkopuolisia ja ovat kieltäytyneet kulkemasta perheensä määrittelemää polkua, ja toivottavasti tehneet oikein. Hän miettii, miten fiksu veto Jonin ja Danyn romanssi on, koska intohimo ja politiikka eivät toimi oikein hyvin yhdessä. Hän tietää, että näiden kahden yhdessä oleminen voisi olla todella vaarallista”, hän jatkaa.

Seuraavalla ja samalla viimeisellä kaudella sitten nähdään, miten vaarallista tämä lopulta on. Etenkin, kun kaikki hahmot (oletettavasti) saavat tietää sukulaisuussuhteistaan ja sitä kautta Rautavaltaistuimen perimysjärjestyksestä.

Game of Thronesin kahdeksas kausi julkaistaan HBO Nordicilla ensi vuoden aikana.