Pian Jokeria esittävää Joaquin Phoenixia ei voisi Batman-fanien reaktiot vähempää kiinnostaa

27.08.2018 10:41 Muropaketin toimitus

Joaquin Phoenix on aloittanut valmistautumisen Jokerin roolia varten, mutta toisen elokuvan promootiovelvoitteet häiritsevät prosessia.

Joaquin Phoenix promoaa tällä hetkellä muun muassa upeista Dheepan- ja Profeetta-elokuvista tutun ohjaaja Jacques Audiardin The Sister Brothers -leffaa, länkkäriä jossa hän näyttelee yhdessä Jake Gyllenhaalin ja John C. Reillyn kanssa. Indiewiren tuoreessa haastattelussa hän kertoo myös tulossa olevasta pääosastaan The Joker -elokuvassa.

Phoenix ei vaikuta olevan stressaantunut roolista, eikä häntä kiinnosta lainkaan miten Batmanin ja Jokerin fanit reagoivat tulevaan elokuvaan ja hänen rooliinsa, vaan hoitaa työnsä samaan tyyliin kuin aina ennenkin.

– Minua ei voisi vähempää kiinnostaa. Minä en ajattele sitä mitä muut minusta ajattelevat. Mitä väliä, mitä väliä? Valmistaudun kaikkiin elokuviini samalla tavalla. Minun kiinnostuksen kohteeni löytävät siitä mitä ohjaaja haluaa tehdä ja idea esittämästäni hahmosta, miten se toteutetaan, Phoenix sanoo.

Näyttelijä kertoo myös aloittaneensa valmistautumisen Jokerin roolin, mutta myöntää käynnissä olevan promokiertueen tekevän siitä vaikeaa.

– Ideaalitilanne olisi se, että voisin keskittyä vain yhteen asiaan, enkä antaa samalla haastatteluja, sillä näin homma ei toimi, hän tunnustaa.

Phoenixin tähdittämän synkän ja aikuisempaan makuun suunnatun The Joker -elokuvan on käsikirjoittanut Scott Silver (The Fighter) ja ohjaajana toimii Todd Philips (The Hangover -elokuvat). Leffa eroaa normaalista supersankarielokuvasta myös siinä, että sen budjetti on vain 55 miljoonaa dollaria.

Elokuvassa esiintyvät myös konkarinäyttelijät Robert De Niro ja Frances Conroy, sekä koomikko Marc Maron.

The Jokerin kuvaukset alkavat syyskuussa ja näillä näkymin se saa ensi-iltansa 4. lokakuuta 2019.