Uusimmat

”Kuka pieraisi?” – Will Smithin kovan jätkän ilme ei ihan vakuuta

21.06.2016 08:27 Tatu Junni

Elokuun 5. päivä Suomeen saapuvasta Suicide Squad -supersankarielokuvasta on julkaistu peräti 13 uutta julistetta. Tarjolla on niin hahmolakanoita kuin koko jengiin keskittyviä julisteita.

Osa mainoskuvista on sangen tyylikkäitä – kyllä Margot Robbiella ja Jared Letolla kelpaa elokuvaa mainostaa – mutta joukossa on kyllä aika koomisiakin esityksiä. Adewale Akinnuoye Agbajen Killer Croc näyttää kaikessa kotikutoisuudessaan Comic-Conista karanneelta ja Will Smithin Deadshot puolestaa pohtii selvästi, kuka on päästellyt hernerokkahöyryt ilmoille kesken kuvausten.

David Ayerin ohjaaman ja käsikirjoittaman Suicide Squadin pääosissa nähdään myös Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach ja Karen Fukuhara.

suicide-squad-juliste-001

suicide-squad-juliste-002

suicide-squad-juliste-003

suicide-squad-juliste-004

suicide-squad-juliste-005

suicide-squad-juliste-006

suicide-squad-juliste-007

suicide-squad-juliste-008

suicide-squad-juliste-009

suicide-squad-juliste-010

suicide-squad-juliste-011

suicide-squad-juliste-012

suicide-squad-juliste-013

Suicide Squad
Kaikki jutut aiheesta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat