UUSIMMAT

”Pihtaa seksiä ja hukuttaa paskaan”: Tänään tv:ssä kotimainen jämäleffa

05.09.2016 07:35 | Muropaketin toimitus

Nightmare – Painajainen merellä oli kammotus, mutta menestyi sen verran hyvin, että sai jatko-osan. MTV3 esittää tänään kello 20.05 Nightmare – Painajainen jatkuu -kalkkunan.

Nightmare 2 – Painajainen jatkuu on ”komediallinen nuorisotrilleri, joka tapahtuu yhden viikonlopun aikana kun kesäyöt ovat samettia ja lomasaarta ympäröivä meri kaunis ja vaarallinen…”

Juonta apinoiva kyhäelmä kuuluu seuraavasti:

”Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin. Hän kutsuu tutun kaveriporukan viettämään viikonloppua ystävien kesken. Saari on ihana, mutta murheelliset muistot nousevat Pepin mieleen, kun käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä. Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu. Kun yksi lomakylän työntekijä löytyy kuolleena, käy selväksi, että kostaja on nyt entistä verenhimoisempi. Pepin pahimmat pelot käyvät toteen, ja kaikki joutuvat kamppailemaan henkensä puolesta. Viekö paha voiton, vai loppuuko painajainen vihdoin.”

No ei ainakaan katsojalta.

Dome.fi:n arvostelussa Nightmare 2 sai 0 tähteä ja täystyrmäyksen vuonna 2014:

”K12-leffassa ei voi näyttää oikeaa kauhua, väkivaltaa tai paljasta pintaa. Jäljelle jää vain järjetön juoksentelu ympäri saarta. Se tuntuu kestävän loputtomiin. Ohjaaja Äijö väitti häntä ensimmäisen elokuvan tiimoilta haastatellessani, että hän ei tee tahallaan paskaa, kuitenkin leveästi hymyillen. Nyt suhtautuminen on muuttunut ja  tekijät tiedostavat ainakin jollain tasolla tehneensä juuri sitä itseään. Kohtaus, jossa yksi päähenkilöistä hukkuu kirjaimellisesti paskaan, kertoo Nightmaresta kaiken tarvittavan. Myös yleisö yritetään hukuttaa kankaalle heijastetuilla kuvilla samaan tavaraan.”

Välttäkää kuin kiimaista kimalaista!