Pimppiä jahtaavasta pupusta kertova Suomi-leffa hämmentää Cannesissa

19.05.2015 11:07 | Muropaketin toimitus

Bunny The Killer Thing

Joonas Makkosen ohjaaman suomalaisen Bunny the Killer Thing -kauhukomedian levitysoikeudet on myyty Cannesin elokuvajuhlien Marché du Film -tapahtumassa.

”Bunnyn” tuotantoyhtiö Black Lion Pictures solmi sopimuksen kanadalaisen Raven Banner Entertainment -yhtiön kanssa. Se sisältää koko muun maailman levitysoikeudet, mutta Skandinavian maissta Black Lion vastaa itse.

Bunny the Killer Thing sai maailmanensi-iltansa Cannesissa sunnuntaina 17. toukokuuta. Raven Banner Entertainmentin johtaja Michael Paszt kommentit näkemästään elokuvasta olivat hilpeitä: ”Normaalisti tietäisin mitä sanoa, mutta tällä kertaa en vain löydä sanoja.” Yhtiökumppani James Fler oli samoilla linjoilla ja kommentoi elokuvaa lyhyesti: ”WTF”.

Tuottaja Miika J. Norvannon mukaan ”Raven Bannerin kaverit tuntuivat heti ymmärtäneen mistä Bunnyssa oli kysymys.”

Suomessa loppuvuodesta levitykseen saapuvassa Bunny the Killer Thingissä kaveriporukan mökkiviikonloppua saapuu häiritsemään miehen ja jäniksen risteytys, joka ei ole aivan kilteimmästä päästä. Pääosin englanniksi puhutun elokuvan ovat tuottaneet Black Lion Pictures, Jo-Jo the Dog Films sekä Bottomland Productions.

Lähde: Black Lion Pictures Oy

Muropaketin uusimmat