Pirates of the Caribbean 5:n uusi juliste saa jo melkein innostumaan elokuvasta

02.03.2017 06:51 Muropaketin toimitus

Viides Pirates of the Caribbean saa ensi-iltansa toukokuussa. Toistaiseksi elokuvasta ei ole esitelty mitään sellaista, mikä saa vakuuttumaan sen tekemisen olleen hyvä idea. Uusi juliste herättää kuitenkin mielenkiinnon.

Nimittäin:

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Talesissa (tunnetaan myös nimellä Salazar’s Revenge) on mukana zombihaita!

Kyllä, katsokaa vaikka itse.

Nyt on kieli poskella, ja hyvä niin.

Haiden lisäksi Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Talesissa kiinnostaa erioten Javier Bardem, joka esittää elokuvan pahista. Kiinnostavaa on myös nähdä, millaisella selityksellä Orlando Bloomin Will tuodaan mukaan tarinaan takaisin.

Ensi-iltansa Dead Men Tell No Tales saa Suomessa 24. toukokuuta.

Johnny Depp palaa valkokankaalle kaikkien tunteman hurjapäisen antisankarin Jack Sparrow’n rooliin uudessa seikkailussa Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Vauhdikkaassa tarinassa kovia kokenut kapteeni Jack on taas pulassa, kun hengenvaaralliset aavepiraatit kammottavan kapteeni Salazarin (Javier Bardem) johdolla onnistuvat pakenemaan Bermudan paholaiskolmiosta tarkoituksenaan tehdä selvää kaikista merirosvoista—erityisesti Jackista. Jackin ainoa keino pelastua on etsiä tarunhohtoinen Poseidonin kolmikärki, mutta sen löytääkseen hänen on pitkin hampain yhdistettävä voimansa älykkään ja kauniin tähtitieteilijän Carina Smythin (Kaya Scodelario) sekä Kuninkaallisen laivaston uppiniskaisen merimiehen Henryn (Brenton Thwaites) kanssa. Säälittävän pienen ja ränsistyneen purkkinsa Dying Gullin ruorissa kapteeni Jack toivoo paitsi kääntävänsä häntä viime aikoina piinanneen kovan onnen putken, myös pelastavansa henkikultansa kohdatessaan mahtavimman ja häijyimmän vastustajan, jonka on kuunaan tavannut.