Pitäisikö The Nightmare Before Christmas katsoa jouluna vai Halloweenina? Jack Skellingtonin näyttelijä vastasi ikuisuuskysymykseen

10.10.2019 18:00 | Muropaketin toimitus

Henry Selickin ohjaama animaatioklassikko The Nightmare Before Christmas julkaistiin vuonna 1993. Päähahmon äänenä siinä toimii Chris Sarandon.

Onko The Nightmare Before Christmas jouluelokuva vai Halloween-elokuva, kas siinäpä pulma! Kysymys on vaivannut Henry Selickin ohjaaman animaation ystäviä vuodesta 1993 lähtien, mutta nyt Jack Skellingtonin ääninäyttelijä Chris Sarandon antaa heille yksiselitteisen vastauksen.

Comicbookin haastattelussa Sarandon on diplomaattisesti sitä mieltä, että se on molempia:

“Miksei se voi olla molempia? Tiedän monia faneja, jotka sanovat että he katsovat elokuvan jokaisen Halloweenin aikaan ja toisia faneja, jotka kertovat katsovansa sen joka joulu. Sitten on niitä, jotka katsovat sen sekä jouluna että Halloweenina. Mitäs siinä kiistelemään? Mikä toimii yleisölle itselleen, se on tärkeintä”, Sarandon selittää.

Elokuvan ohjannut Selick ei puolestaan aikoinaan ollut aivan samaa mieltä, sillä hänen mukaansa animaatio on Halloween-elokuva.

The Nightmare Before Christmas kertoo Halloweenin kuninkaasta, luurankomaisesta Jack Skellingtonista, joka haluaa joulupukiksi joulupukin paikalle. Hänen yrityksensä tuoda iloa ja onnea maailman lapsille ei kuitenkaan oikein tahdo onnistua.

Muropaketin uusimmat