Uusimmat

Pixar paljasti kaksi tulevaa elokuvaansa – Hyvä uutisia Buzz Lightyearin faneille

14.12.2020 09:38 Muropaketin toimitus

Vuonna 2022 on luvassa kaksi uutta Pixar-elokuvaa.

Viime perjantaina Disney Investor Day -tapahtumassa paljastettiin mielipuolinen määrä esimerkiksi Marvel – ja Star Wars -projekteja. Disney kertoi myös lukuisista muista tulevista nimikkeistään, kuten kahdesta uudesta Pixar-elokuvasta.

Niistä ensimmäinen on esiosa Toy Story -elokuville nimeltään Lightyear, joka kertoo nimensä mukaisesti Buzz Lightyearista. Hahmon ääninäyttelijänä toimii Chris Evans, joka joutui jo selittämään vihaisille faneille, ettei hän korvaa Tim Allenia Buzz Lightyearin näyttelijänä. Leffa ei kerro Toy Story -elokuvien lelusta, vaan sankarista johon lelu perustuu.

Lightyearin ohjaa esimerkiksi Finding Dory -leffasta tuttu Angus MacLane, ja sen on tarkoitus saada ensi-iltansa 17.6.2022.

Toinen samana vuonna ilmestyvä Pixar-elokuva on nimeltään Turning Red. Se kertoo 13-vuotiaasta Mei Lee -nimisestä tytöstä, joka joutuu puberteetin lisäksi kamppailemaan omituisen supervoimansa kanssa. Innostuessaan hän muuttuu jättimäiseksi punaiseksi pandaksi.

Turning Redin ohjaa Domee Shi, joka on tuttu muun muassa Pixarin Oscarin voittaneen Bao-lyhytelokuvan ohjaajana ja käsikirjoittajana. Turning Redin ensi-ilta 11.2.2022.