Uusimmat

Possessor-traileri: David Cronenbergin poika on tehnyt piristävän pimeän scifi-elokuvan, jonka haluamme nähdä mahdollisimman pian

02.09.2020 10:20 Muropaketin toimitus

Brandon Cronenbergin Possessor-elokuva on kerännyt kehuvia arvioita.

NEON on julkaissut uuden trailerin Brandon Cronenbergin ohjaamasta Possessor-scifi-kauhuelokuvasta, jonka pääosassa nähdään Andrea Riseborough. Mainospätkä tekee taatusti selväksi sen, että kyseessä on sama versio, joka sai maailmanensi-iltansa tammikuussa Sundancen elokuvajuhlilla.

Cronenbergin ohjaama ja käsikirjoittama Possessor on saanut lähes pelkästään ylistäviä arvioita, sillä esimerkiksi Rotten Tomatoes -sivuston mukaan elokuvan nähneistä kriitikoista siitä on pitänyt huimat 93 prosenttia.

Elokuva kertoo Riseborough’n esittämästä Tasya Vosista, joka työskentelee salaperäiselle organisaatiolle, joka käyttää aivoimplanttiteknologiaa ottaakseen ihmisten kehot hallintaansa ja suorittaa niiden avulla palkkamurhia.

Riseborough’n lisäksi leffassa nähdään muun muassa Christopher Abbott, Rossif Sutherland, Tuppence Middleton, Sean Bean ja Jennifer Jason Leigh.

Possessor saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 9. lokakuuta, mutta sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa. Night Visions -leffafestari olisi tälle kyllä oikea paikka, sillä laajempaan teatterilevitykseen leffa tuskin täällä tulee.