Potkut saaneet Solo: A Star Wars Story -ohjaajat iloitsevat nyt Disneyn päätöksestä

28.01.2019 21:00 | Muropaketin toimitus

Phil Lord ja Chris Miller keskittyivät Solo: A Star Wars Story -potkujen jälkeen tuottamiinsa animaatioelokuviin. Spider-Man: Into the Spider-Verse kisaa nyt animaatioelokuvan Oscarista.

Potkut Solo: A Star Wars Storysta eivät varmastikaan olleet sillä hetkellä kovin mieltä ylentävä asia. Ohjaajat Phil Lord ja Chris Miller kertovat kuitenkin kääntäneensä potkujen jälkeen keskittymisensä toisaalle, tuottamiinsa animaatioihin The Lego Movie 2 ja Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Io9:n haastattelemat ohjaajat eivät tunnu olevan enää kovinkaan pahoillaan Solon keskeytymisestä heidän osaltaan. Sen sijaan heidän tuottamastaan Spider-Versestä tuli niin hyvä elokuva, että se noteerattiin Oscar-ehdokkuudella animaatiokategoriassa – Lord toimi tuottajan roolinsa lisäksi sen toisena käsikirjoittajana.

Pian julkaistavassa The Lego Movie 2:ssa Lord ja Miller puolestaan ovat molemmat käsikirjoittajan roolissa, tuottamisen lisäksi. “Ymmärrettävästi pystyimme käyttämään enemmän aikaa näihin elokuviin. Mielestäni on hyvä juttu, että saimme viettää niin paljon aikaa sellaisten elokuvien tekemisessä joista todella välitämme”, Lord kertoo.

Lego Elokuva 2 saa Suomessa ensi-iltansa 8. helmikuuta.