UUSIMMAT

Potkut saanut Star Wars -tähti Gina Carano syyttää Disneytä kiusaamisesta – “En aio luovuttaa ilman taistelua”

23.02.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Gina Carano sai potkut The Mandalorian -sarjasta kiistanalaisten somekommenttiensa vuoksi.

Näyttelijä Gina Carano on ilmoittanut yhteistyöstä Ben Shapiron ja The Daily Wiren kanssa sen jälkeen, kun hän sai potkut Lucasfilmiltä The Mandalorian -sarjasta. Carano ja Shapiro ovat tehneet aiheen tiimoilta haastattelun, josta Deadline jakaa osan uutisessaan.

Haastattelussa Carano muun muassa syyttää Disneytä kiusaamisesta:

“Olen kokenut niin paljon, ja olen nähnyt viime aikoina selkeästi niin paljon kiusaamista, ja olen nähnyt sitä aiemminkin. En ole ainoa, jota tämä yhtiö on kiusannut, ja tiedän sen varmasti”, Carano kommentoi, mutta sanoo, ettei voi kertoa tarkemmin, jotta ei pettäisi ystäväänsä.

“Olen nähnyt sen tapahtuvan monille ja tiesin, että he tekevät sen myös minulle. He tekivät sen selväksi työntekijöittensä kautta, mutta ajattelin, että en aio luovuttaa ilman taistelua ja aion pysyä rehellisenä itselleni”, näyttelijä jatkaa.

Carano sai kenkää sen jälkeen, kun hän oli muun muassa verrannut Yhdysvaltain poliittista ilmapiiriä natsi-Saksaan. Disneyn mukaan näyttelijän postaukset olivat “vastenmielisiä” ja ristiriidassa koko perheen yhtiön arvojen kanssa.

Muropaketin uusimmat