Potkut somekirjoittelun takia saanut Star Wars -tähti kommentoi asiaa uhmakkaasti – “Minua ei voi vaientaa, tämä on vasta alkua”

13.02.2021 12:15 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä Gina Carano sai potkut Disney Plussan The Mandalorian -sarjasta vastenmieliseksi luokiteltujen natsikommenttiensa vuoksi.

Gina Carano kommentoi uhmakkaasti uudesta elokuvaprojektistaan vain vuorokausi sen jälkeen, kun Lucasfilm ilmoitti antaneensa potkut The Mandalorian -sarjassa Cara Dunea esittäneelle näyttelijälle. Deadlinen uutisen mukaan Carano on ryhtynyt yhteistyöhön konservatiivisen verkkosivusto The Daily Wiren kanssa.

“The Daily Wire auttaa minua saavuttamaan yhden unelmani, joka on kehittää ja tuottaa oma elokuva. Huusin apua ja rukouksiini vastattiin. Haluan viestittää toivosta kaikille niille, jotka elävät totalitaarisen joukon aiheuttaman cancel-kulttuurin pelossa. Olen vasta aloittanut oman ääneni käytön ja se on vapaampi kuin koskaan ennen, ja toivon että muut tekevät samoin. He eivät voi kieltää meitä jos emme anna heille siihen mahdollisuutta”, Carano kommentoi.

Yksityiskohdat Caranon tulevasta elokuvasta ovat vielä epäselviä, mutta hänen on tarkoitus toimia sen luojana, tuottajana ja näytellä siinä pääosaa.

Syy Caranon potkuihin Lucasfilmiltä olivat hänen “vastenmieliseksi” kuvatut somekirjoittelunsa, joissa näyttelijä muun muassa vertasi Yhdysvaltain nykyistä poliittista ilmastoa natsi-Saksaan.

Muropaketin uusimmat