Uusimmat

Predatorilla uusi asu vuoden 2018 elokuvassa: ”Se on sivuseikka, keskittykää tarinaan”

13.05.2016 08:17 Tatu Junni

Avaruuden sinnikkäin saalistaja Predator palaa valkokankaalle vuonna 2018 jämäkästi nimetyllä The Predatorilla.

Ohjaaja Shane Black on paljastanut Coming Soon -sivuston haastattelussa, että Predator pistetään osittain uuteen uskoon tulevaa elokuvaa varten.

”Aikomuksena ei ole ’parannella’ hahmon ulkoasua, vaan tehdä siitä erilainen orgaanisella tavalla”, Black muotoili suunnitelmansa menemättä kuitenkaan sen tarkempiin yksityiskohtiin.

Alkuperäisen Predatorin asun suunnitteli Stan Winston. Myöhemmissä elokuvissa sotisopa on kokenut päivityksen jos toisenkin. Shane Blackin mukaan uusi asu ei kuitenkaan ole se, mikä hänen ohjaamassaan Predator-elokuvassa on olennaista.

”Tärkeintä on tarina, jonka kerromme. On ihmisiä, jotka tuskailevat Iron Manin asuista ja minkä värinen se on. Itse en välitä paskaakaan puvun väristä, jos tarina ei ole hyvä”, Iron Man 3:n ohjannut Black kuittasi.

”The Predatorissa teemme paljon päivityksiä Predatorin perinteiseen teknologiaan ja ulkoasuun, mutta toivomme silti tarinan olevan se, mikä kiinnostaa ihmisiä, eivät vain pikkuseikat”.

The Predator saa ensi-iltansa maaliskuussa 2018.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat