Uusimmat

Prometheus-tähti sittenkin mukana seuraavassa Alien-elokuvassa

21.06.2016 07:16 Tatu Junni

Ridley Scott on kuvannut jo jonkin aikaa elokuussa 2017 ilmestyvää Alien: Covenant -elokuvaansa. Pitkän aikaa luultiin, ettei Prometheus-tähti Noomi Rapace olisi ollenkaan mukana scifi-kauhistelussa, mutta nyt ruotsalaistähti onkin kiinnitetty näyttelijäkaartiin.

Vielä ei ole tiedossa, miten merkittävä rooli Elizabeth Shaw’lla on Alien: Covenantissa, mutta ainakin kuvaukset kestävät Noomi Rapacen kohdalla useamman viikon.

Prometheuksen ja ensimmäisen Alienin väliin sijoittuvan Alien: Covenantin muita näyttelijöitä ovat Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez ja Billy Crudup.

Lähde: Deadline

Prometheus
Kaikki jutut aiheesta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat