Uusimmat

Quentin Tarantino aikoi tehdä Marvel-elokuvan Matrix-tähden kanssa, mutta ohjaajan ystävät pilasivat kaiken sotkemalla Wesley Snipesin kuvioon

06.04.2020 17:02 Muropaketin toimitus

Quentin Tarantino suunnitteli tekevänsä Luke Cage -elokuvan Laurence Fishburnen kanssa.

Ohjaaja Quentin Tarantino on paljastanut Amy Schumerin tuoreessa podcastissa olleensa aina suuri Luke Cage -fani ja suunnitelleensa Luke Cage -elokuvaa 1990-luvulla. Suunnitelma kaatui kuitenkin siihen, kun Tarantino olisi halunnut päärooliin Laurence Fishburnen, mutta hänen ystävänsä alkoivat höpistä jotain ihan muuta.

Tarantino kertoo suunnitelleensa Luke Cage -elokuvaa Reservoir Dogsin ja Pulp Fictionin julkaisun välissä.

“Se oli aikaa, jolloin mitään nykyistä Marvel-p***aa ei vielä ollut. Se oli Reservoir Dogsin jälkeen, ennen Pulp Fictionia, ja ajattelin tekeväni elokuvan Luke Cagesta. Kun nuorena keräsin sarjakuvia, kaksi suurinta suosikkiani olivat Luke Cage: Hero for Hire ja myöhemmin Luke Cage: Power Man, sekä Shang-Chi: Master of Kung Fu”, ohjaaja selittää.

“Sitten minun nörttikaverini puhuivat minut siitä ulos. Minulla oli ajatus, että Larry Fishburne olisi ollut täydellinen esittämään Luke Cagea. Mutta kaikki ystäväni sanoivat, että sen pitää olla Wesley Snipes. Pidän kyllä Snipesista, mutta Larry Fishburne on käytännöllisesti katsoen Marlon Brando”, hän jatkaa ja kommentoi ystäviensä siis pilanneen koko jutun.

Luke Cage nähtiin myöhemmin omassa Netflix-sarjassaan, jota tehtiin kaksi tuotantokautta 2016-2018. Hahmoa esitti sarjassa Mike Colter (yläkuvassa).

Tarantinon suunnitelmien aikoihin Fishburne näytti tältä – kuva vuonna 1991 julkaistusta elokuvasta Boyz N The Hood: