Quentin Tarantino haluaa tehdä Star Trekistä K16-ikärajan kauhuelokuvan, vihjasi Dredd-tähti

04.09.2018 13:23 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon ohjaama Star Trek -elokuva voi valmistua jopa suuremmalla todennäköisyydellä kuin vaikeuksissa oleva Star Trek 4. Karl Urbanin mukaan Tarantinon elokuvasta voi olla tulossa aikuisille suunnattu kauhuelokuva.

Star Trek -elokuvatuoteperhe on parhaillaan myllerryksessä, sillä J.J. Abramsin aloittaman elokuvajatkumon neljäs elokuva on vaikeuksissa. Viimeisten tietojen mukaan sekä Chris Pine että Chris Hemsworth ovat lähteneet siitä sopimusneuvotteluiden epäonnistumisen jälkeen.

Alkaa siis näyttää siltä, että seuraava Star Trek -elokuva voisikin olla suuremmalla todennäköisyydellä Quentin Tarantinon suunnittelema versio.

Karl Urbanin mukaan Tarantinon Star Trek olisi K16-ikärajan kauhuelokuva. LRM:n uutisen mukaan Urban on kertonut Tarantinon elokuvasta näin: “Tiedän siitä hiukkasen ja se on ihan hullu. Sitä ei kannata pelätä, että elokuva olisi täynnä törkeyksiä. Hän haluaa ikärajaksi R [Suomessa K16] ja lyöntien tulevan perille seurausten kera. Jos se ei ole PG [Suomessa K12], jos joku vetäistään avaruuteen, mikä ollaan nähty aikaisemminkin, nyt saatettaisiin nähdä heidät ensin suolistettuna. Ikäraja antaa laajempia mahdollisuuksia.”

Tarantinon Star Trek on vasta suunnitteilla, eikä mitään tarkempaa tietoa sen kuvaus- tai julkaisuaikataulusta ole kerrottu.