Quentin Tarantino harkitsee tekevänsä Once Upon A Time in Hollywood -elokuvansa tiimoilta myös tv-sarjan

19.07.2019 12:40 | Muropaketin toimitus

Once Upon A Time in Hollywood saapuu Suomessa elokuvateattereihin 16. elokuuta.

Deadlinen tuoreessa pitkässä haastattelussa Quentin Tarantino kertoo tahtovansa tehdä Once Upon A Time in Hollywood -elokuvansa tiimoilta myös tv-sarjan. Leonardo DiCaprio esittää leffassa näyttelijää nimeltään Rick Dalton, joka on Bounty Law -sarjan tähti.

Tarantino sanoo rustanneensa kuvitteelliselle sarjalle kunnon käsikirjoitukset, joiden pohjalta voisi aivan hyvin tehdä oikean sarjan.

– Kirjoitin sarjaa viiden jakson verran ja puolen tunnin mittaiset länkkärijutut olivatkin todella hauskoja. Lyhyisiin stooreihin sai ängettyä tavaraa ja tapahtumia vaikka kuinka paljon, Tarantin sanoo.

Ohjaaja ei ole aivan varma miten sarjan voisi toteuttaa, sillä hän ei usko DiCaprion lähtevä projektiin mukaan.

– Se olisi aivan mahtavaa jos hän olisi mukana, mutta niin tuskin tapahtuu. Taidan kirjoittaa vielä kolme jaksoa lisää ja sitten vain tehdä sarjan, ohjata itse kaikki jaksot. Minulle kelpaa jos Netflix lähtisi projektiin mukaan. Tai Showtime, HBO, FX tai joku vastaava. Ainoa vaatimukseni olisi, että sarja kuvattaisiin filmille, ei digikameroilla, ohjaaja jatkaa.

Nähtäväksi jää toteutuuko Bounty Law -sarja. Tsekataan nyt ensin Once Upon A Time in Hollywood, joka saa Suomen ensi-iltansa 16. elokuuta. Leonardo DiCaprio julkaisi juuri elokuvasta ensimmäisen kohtausnäytteen Twitter-tilillään.