Quentin Tarantino paljasti, mikä kohtaus melkein leikattiin Django Unchainedista, mutta sai sittenkin jäädä elokuvaan

09.02.2021 17:01 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon ohjaama Django Unchained julkaistiin vuonna 2012. Se on Tarantinon taloudellisesti menestynein elokuva.

Yksi Quentin Tarantinon ohjaaman Django Unchained -elokuvan hupaisimpia kohtauksia on niin sanottu “pussipääkohtaus”, missä Don Johnsonin ja Jonah Hillin johdolla joukko KKK:n jäseniä kinastelee siitä, pitäisikö heidän käyttää (huonoja) pusseja päässään hyökkäyksen aikana.

Tuoreessa haastattelussa (Colliderin kautta) Tarantino kuitenkin paljastaa, että kyseinen kohtaus melkeinpä jäi elokuvasta pois. Hänen mukaansa tekijät itse rakastivat kohtausta suuresti, mutta tämä sai hänet pohtimaan, olisiko kohtaus lopulta toimiva itse elokuvassa. Kohtaus ei saanut haluttua vastakaikua leikkausvaiheessa studiolla vierailleilta tuttavilta, minkä vuoksi Tarantino päätti jättää sen pois siitä versiosta, joka näytettiin elokuvan tuottajille.

Tuottaja Amy Pascal kuitenkin alkoi ihmetellä, mihin pussipääkohtaus on kadonnut, minkä jälkeen Tarantino ilmoitti laittavansa sen takaisin ensimmäiseen markkinointitutkimukseen. Kun yleisö tuossa näytöksessä alkoi hihkua naurusta, ohjaaja päätti pitää kohtauksen elokuvassa mukana.

Kohtaus on katsottavissa tästä videosta:

Muropaketin uusimmat