Quentin Tarantino paljasti, mitä Leonardo DiCaprion roolihahmolle tapahtui Once Upon a Time in Hollywoodin lopun jälkeen

08.02.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantino kertoo haastattelussa Rick Daltonin kohtalosta.

Leonardo DiCaprion roolihahmo Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywoodissa on näyttelijä Rick Dalton, joka kärsii keski-iän urakriisistä, missä entinen tähtinäyttelijä joutuu tyytymään roolien rippeisiin. Elokuvan lopussa hahmolle avautuu kuitenkin uusia mahdollisuuksia, mutta katsojalle Daltonin kohtaloa ei paljasteta.

The Wrapin haastattelussa Tarantino kertoo, millaiselta Daltonin roolihahmon tulevaisuus näyttäisi.

“Liekinheitinkohtauksen jälkeen hänestä alettiin jälleen kiinnostua. Ei suosio noussut valtaviin korkeuksiin, mutta esimerkiksi The 14 Fists of McCluskeyta alettiin jälleen näyttää Channel 5:llä. Hän myös saa tarjouksia elokuvista, pienen budjetin elokuvista, mutta kuitenkin studioiden tekemistä. Television puolella hän on nyt isompi nimi… Hän saa hyvästi rahaa ja hyviä sarjoja, ja niiden jaksot on rakennettu hänen ympärilleen”, Tarantino selittää.

Once Upon a Time in Hollywood sai 10 Oscar-ehdokkuutta, muun muassa Parhaan elokuvan, ohjauksen, käsikirjoituksen ja miesnäyttelijöiden (DiCaprio pääosasta ja Brad Pitt sivuosasta) ehdokkuudet. Se myös valittiin suomalaisten elokuvakriitikoiden äänestyksessä vuoden 2019 parhaaksi elokuvaksi.