Quentin Tarantino panosti Once Upon a Time in Hollywood -elokuvaansa vielä enemmän kuin tiedettiinkään

06.01.2022 17:30 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantino on jatkanut Once Upon a Time in Hollywood -tarinansa maailmaa kirjoittamalla uuden kirjan Rick Daltonista.

Quentin Tarantino luo elokuviensa maailmat pilkuntarkasti, paljastetaan tuoreessa haastattelussa (NME:n kautta). Tarantino nimittäin paljastaa kirjoittaneensa toisen kirjan, joka pohjautuu hänen elokuvaansa Once Upon a Time in Hollywood.

Viime vuonna julkaistiin elokuvan romaaniversio, mutta nyt Tarantino kertoo tehneensä kirjan Leonardo DiCaprion esittämästä fiktiivisestä elokuvatähdestä Rick Daltonista. Kirja on nimeltään The Man Who Would Be McQueen: The Films Of Rick Dalton.

Kirjan kerrotaan ottaneen inspiraationsa 1970-luvulla julkaistuista todellisista elokuvaoppaista, joissa käydään läpi näyttelijän filmografia kokonaisuudessaan.

“Sitä pitää ehkä vielä vähän viilata, mutta kokonaisuus on jo kasassa”, Tarantino kertoo.

Vielä ei ole kuitenkaan tietoa, julkaistaanko Tarantinon kirjaa koskaan. Ohjaaja kuitenkin on toiveikas:

“Kirjalla olisi varmastikin hyvin rajallinen yleisö, mutta jokaiselle, joka pitää ja välittää Rickistä ja on kiinnostunut hänen urastaan ja luomastani vaihtoehtoisesta Hollywoodin historiasta… no, tämä vie sen vaihtoehtoisen historian katkeraan loppuun saakka.”

Muropaketin uusimmat