Quentin Tarantino vieraili Jimmy Kimmelin ohjelmassa – Taas tuli vartissa enemmän juttua kuin mitä moni muu puhuu tunnissa

24.06.2021 08:31 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon uusin teos ilmestyy ensi viikolla.

Quentin Tarantino vieraili Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa promoamassa ensi viikolla ilmestyvää Once Upon a Time in Hollywoodin kirjaversiota, mutta ehti pälättää tuttuun tyyliinsä vajaan vartin aikana vaikka mistä.

Ohjaaja höpöttää esimerkiksi reilun vuoden ikäisestä pojastaan, asumisesta Tel Avivissa ja heprean opettelusta. Lisäksi hän arvailee mikä elokuva on kyseessä VHS-kasettien takakansitekstien perusteella ja ehtii puhua myös kirjastaan.

Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan käsikirjoituksen pohjalta tehty saman niminen romaani ilmestyy myös suomeksi 29. kesäkuuta. Sen kuvaus kertoo seuraavaa:

”Vuoden 1969 Los Angelesissa näyttelijä Rick Dalton ja hänen sijaisnäyttelijänsä ja ainoa ystävänsä Cliff Booth yrittävät pysyä mukana elokuva-alan mullistuksissa. Tarantinon teksti rullaa kuin klassikko-Cadillac hänen kuljettaessaan parivaljakkoa halki Hollywoodin kultakauden viimeisten hetkien. Matkan varrelle osuu kavalkadi menestyneempiä kollegoita ja toinen toistaan häiriintyneempiä hippejä.”