Quentin Tarantinolle tuli kiire, mutta Once Upon a Time in Hollywood saa sittenkin maailmanensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla

03.05.2019 10:56 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon yhdeksäs elokuva tulee laajempaan levitykseen heinäkuussa.

Deadline kertoo ohjaaja Quentin Tarantinon yhdeksännen ohjaustyön saavan sittenkin maailmanensi-iltansa 14. toukokuuta alkavilla Cannesin elokuvajuhlilla. Once Upon a Time in Hollywood ei ollut aiemmin julkaistujen leffojen joukossa, mutta Tarantino on tehnyt töitä ilmeisen mielipuolisella vauhdilla ja saanut teoksensa ajoissa valmiiksi maailman arvostetuinta elokuvajuhlaa varten.

– Pelkäsimme ettei elokuva ehdi mukaan, koska sen ensi-ilta on vasta heinäkuussa. Quentin Tarantino ei ole poistunut leikkaushuoneesta viimeiseen neljään kuukauteen, elokuvajuhlien Thierry Frémaux sanoo ilmeisen tyytyväisenä.

Elokuvassa on mukana melkoinen määrä nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Bruce Dern ja Dakota Fanning. Myös Burt Reynoldsin piti esiintyä elokuvassa, mutta hän ei ehtinyt kuvata kohtauksiaan ennen kuolemaansa viime vuoden syyskuussa.

Once Upon A Time in Hollywood -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 26. heinäkuuta. Suomen tarkka enskaripäivä ei ole vielä selvillä.

Muropaketin uusimmat